Workshops og forløb

Fotos: Martin Dam Kristensen, Søren Gammelmark og DraumVærk

DraumVærk tilbyder skræddersyede workshops, forløb, oplevelser og oplæg for både børn og voksne. Aktiviteterne, som spænder bredt, har én ting til fælles: nysgerrigheden og glæden ved sansende kroppe og nærværende fortælling. Wokshopholder/facilitator er Lotus Lykke Skov, som er kernen i DraumVærks kunstneriske virke. Lotus er en erfaren og selvstændig fortæller og en livfuld og nærværende performer.

Her er et udpluk af forløb og oplevelser med Lotus Lykke Skov:

Hatteteater – 45 minutters improviseret teaterleg med børn i rollerne, oplagt som optræden i institutioner og på bibliotekter.

Hattehistorier og HC Andersens Eventyr – to forskellige forløb med fortælling og højtlæsning, tilrettelagt for beboere på plejehjem.

LæseLaboratoriet – én times workshops for pædagoger og private i sanselig højtlæsning for de mindste.

Godnathistorier – inddragende og sanseligt fortælleforløb over 4 formiddage for kommende skolebørn i dagtilbud.

Mørkefortællinger – 90 minutters fortælleworkshop for børn i samarbejde med sanger og performer Johanne Baadsgaard Lange.

SenseScapes – udendørs workshop i ordløse, sensoriske og legende landskabsforbindelser for voksne (læs mere og se fotos fra tidligere workshops på SenseScapes bloggen). Tilbydes også som sanselig naturoplevelse for én person, med Lotus som sensorisk guide.

Ring eller skriv for mere info, priser og booking.